Manastirea Nicula Icoana : Manastirea Nicula - Icoana maicii domnului a izvorât mir.

Manastirea Nicula Icoana : Manastirea Nicula - Icoana maicii domnului a izvorât mir.. * icoana de la manastirea nicula. „este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. Publicat de mihailmaster la 04:53. Icoana maicii domnului și centura sfântului nectarie vor rămâne spre cinstirea credincioșilor până pe data. See more of mănăstirea nicula on facebook.

Unul dintre cele mai importante centre de credință și de cultură românescă din transilvania, mănăstirea ortodoxă de călugări nicula, din județul cluj, a avut o istorie zbuciumată pe parcusul existenței sale de sute de ani. Rugaciune facatoare de minuni catre pururea fecioara maria. La nicula, mănăstirea este imensă. Miercuri seară, la mănăstirea nicula va începe privegherea, iar icoana va fi scoasă din biserică. It looks like you may be having problems playing this video.

Icoana făcătoare de minuni de la Nicula va fi purtată ...
Icoana făcătoare de minuni de la Nicula va fi purtată ... from viacluj.tv
Icoana maicii domnului „stareţa (gherontissa) este considerată ocrotitoarea și izbăvitoarea de foc a mănăstirii pantocrator din athos, după o minune din anul 1948. Icoana maicii domnului a izvorât mir. Rugaciune facatoare de minuni catre pururea fecioara maria. Savesave icoana maicii domnului de la manastirea nicula for later. Icoana a fost purtată în procesiune în zona spitalelor și a principalelor biserici. În urmă cu aproape zece ani, o veste se răspândea ca fulgerul prin toată ţara: Reportaj despre icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula. Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord.

* icoana de la manastirea nicula.

Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Savesave icoana maicii domnului de la manastirea nicula for later. Manastirea nicula, renumita pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Miercuri seară, la mănăstirea nicula va începe privegherea, iar icoana va fi scoasă din biserică. It looks like you may be having problems playing this video. See more of mănăstirea nicula on facebook. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. „este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. La miezul nopții, aceasta va fi purtată pe brațe de preoți. În urmă cu aproape zece ani, o veste se răspândea ca fulgerul prin toată ţara: Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. La nicula, mănăstirea este imensă.

.de la mănăstirea nicula, și centura sfântului nectarie, de la mănăstirea sihăstria putnei. Mai întâi, icoana a fost luată din biserica din. Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Manastirea nicula, renumita pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

CALEA SPRE HRISTOS: Manastirea Nicula
CALEA SPRE HRISTOS: Manastirea Nicula from 4.bp.blogspot.com
Manastirea nicula duce mai departe arta picturii icoanelor pe sticla, ca exprimare a geniului artistic romanesc. Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect. Preasfanta stapana de dumnezeu nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi. În fiecare an de sântă mărie, mii de credincioși ajung la mănăstirea de la nicula, județul cluj, pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni. Mai întâi, icoana a fost luată din biserica din. Miercuri seară, la mănăstirea nicula va începe privegherea, iar icoana va fi scoasă din biserică. Taina icoanei nu o putem descifra pe deplin. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect.

Savesave icoana maicii domnului de la manastirea nicula for later. Reportaj despre icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula. It is located in nicula village, cluj county, in the vicinity of gherla. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. See more of mănăstirea nicula on facebook. Manastirea nicula, renumita pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului purtată în procesiune în jurul bisericii mănăstirii nicula (14 august 2018). Icoana maicii domnului a izvorât mir. Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Pelerinajul de la manastirea nicula, organizat anul acesta in conditii speciale. Icoana a fost purtată în procesiune în zona spitalelor și a principalelor biserici. Mai întâi, icoana a fost luată din biserica din. La nicula, mănăstirea este imensă.

Manastirea nicula este o manastire de calugari care poarta hramul adormirea maicii domnului. Pelerinajul de la manastirea nicula, organizat anul acesta in conditii speciale. It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly. La nicula, mănăstirea este imensă. It looks like you may be having problems playing this video.

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Nicula
Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Nicula from www.crestinortodox.ro
În fiecare an de sântă mărie, mii de credincioși ajung la mănăstirea de la nicula, județul cluj, pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni. Chiar lângă poartă, în partea stângă, se afla o biserică de lemn dar istoria icoanei şi a mănăstirii este una zbuciumată. La nicula, mănăstirea este imensă. Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect. Savesave icoana maicii domnului de la manastirea nicula for later. Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania. Icoana maicii domnului cu pruncul, de la manastirea nicula, aflata in judetul cluj, la numati trei kilometri distanta de gherla, este una dintre cele mai renumite si cunoscute icoane din tara. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Nicula monastery is an important pilgrimage center in the north of transylvania.

Ea nu este totuna cu prezenţa vie a originalului, dar nici nu este ceva tot atât de indiferent ca orice obiect. Reprezentanţii arhiepiscopiei clujului spun că icoana este scoasă în procesiune pentru a oferi o „mângâiere sufletească bolnavilor care suferă de pe urma noului coronavirus. It'll be available to watch on mănăstirea nicula's timeline shortly. Important loc de perelinaj din ardeal situat la 5km de orasul gherla. Mai întâi, icoana a fost luată din biserica din. Publicat de mihailmaster la 04:53. * icoana de la manastirea nicula. În fiecare an de sântă mărie, mii de credincioși ajung la mănăstirea de la nicula, județul cluj, pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni. În urmă cu aproape zece ani, o veste se răspândea ca fulgerul prin toată ţara: It looks like you may be having problems playing this video. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. „este arhicunoscut faptul că maica domnului de la nicula a intervenit în momentele cele mai grele pentru poporul nostru. Manastirea nicula, renumita pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord manastirea nicula. Reprezentanţii arhiepiscopiei clujului spun că icoana este scoasă în procesiune pentru a oferi o „mângâiere sufletească bolnavilor care suferă de pe urma noului coronavirus.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama